NL FR

Welkom bij Fuoristrada

Discover our travel blog!

Doel en werking

Doorheen de jaren heeft de vereniging zich weten aan te passen aan de behoeften van haar leden om uit te groeien tot een ware referentie in de Belgische en internationale off road wereld.

Talrijk zijn onze referenties en onze organisaties zijn gekend in het binnen en buitenland. Vooral onze rijvaardigheidscursussen en onze reizen/ expedities staan hoog aangeschreven.

Stoelend op onze ervaring zijn wij sinds ettelijke jaren de vaste partner van Chrysler Jeep Belux voor al hun alle terrein activiteiten , maar ook merken zoals Mercedes , Toyota , Unimog , of organisaties zoals la Foire Agricole de Libramont , of openbare besturen hebben reeds beroep gedaan op onze diensten.

Wie

De stuwende kracht en voorzitter van de vereniging is Gerrit Seys, welgekend figuur in de Belgische en Europese off road middens . Stoelend op zijn jarenlange ervaring kent hij alle geheimen van het 4x4 rijden en het rijden buiten verharde wegen . Zijn passie voor het reizen buiten de overbevolkte toeristische streken bracht hem al in de verst afgelegen hoeken van de aardbol , alleen of samen met gelijkgesteld reizigers welke hij maar al te graag laat delen in zijn passie.

Verder vinden wij in onze vereniging een ganse groep gepassioneerde meertalige monitoren elk met hun eigen specialiteit en vaardigheden. Zij kunnen worden ingezet voor zowel trainingen , reisbegeleiding, evenementen enz.

Gerrit Seys

Vakantiesalon 2010 Brussel